Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSНеділя, 05.05.2024, 01:24

Петриківська філія Петриківського опорного закладу освіти І-ІІІ ступенів Петриківської селищної ради


Share |
Твоя мова
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Меню сайту
Дніпропетровщина
Точний час
Храм
 СВЯТО-ПОКРОВСЬКИЙ СОБОР
Цікавинки
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика




Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Cьогодні були на сайті

Гість,

Головна » 2011 » Березень » 14 » В Україні зростає попит на фахівців IT-сфери
13:42
В Україні зростає попит на фахівців IT-сфери

З огляду на стрімкий розвиток інформаційних технологій попит на таких спеціалістів зростатиме й надалі. Представники рейтингових агентств стверджують, що таких фахівців розбирають ще зі студентської лави


Великі транснаціональні компанії "полюють" на комп'ютерних геніїв за допомогою спеціальних стипендій та програм для особливо обдарованих студентів і працевлаштовують їх відразу після закінчення вишу.

На даний момент спостерігається особливо високий апетит на розробників 3-D-графіки та комп'ютерних ігор. Основною вимогою роботодавців є наявність у претендента конкретних програмних проектів, розроблених самотужки, чи у співпраці з іншими програмістами.

"Особливо шануються ті люди, імена яких є в титрах розробників популярних комп'ютерних ігор чи відомого софт-забезпечення", - каже PR-менеджер агенції з пошуку роботи Катерина Панова.

Коли робота приносить насолоду

"У багатьох є вибір, яку роботу обрати: чи більш оплачувану, чи більш цікаву, то вони обов’язково обирають більш цікаву, - стверджує Катерина Панова. - Якщо пропонують вакансію з обробки баз даних, де заплата на півтори тисячі доларів вища, й роботу з розробки комп’ютерних ігор, то вони виберуть розробку ігор. Це специфіка таких людей. Вони вважають, що треба займатися тим, що їм подобається".

З цим погоджується і Наталя Танатарова. Закінчивши механіко-математичний факультет Харківського національного університету дівчина зрозуміла, що за комп’ютерними технологіями майбутнє і вирішила продовжити навчання в Німеччині в Боннському університеті на факультеті інформатики.

Успішно закінчивши європейський виш, Наталя легко знайшла роботу в німецькій фірмі, яка розробляла комп’ютерне забезпечення для промислових роботів.

На пошук роботи пішло лише два тижні

Однак ані велика зарплатня, ані соціальне забезпечення не змінили бажання дівчини повернутися до України.

"Звичайно приємно, коли у тебе велика зарплата. Але для мене це не було достатньою причино, аби там залишитися на зовсім. Для мене головне працювати вдома і щоб робота приносила задоволення", - каже Наталя.

Дівчина каже, що в Україні достатньо пропозицій з пристойним заробітком. На пошуки нового робочого місця вона витратила лише два тижні.

Зараз Наталя Танатарова працює в рідному Харкові й розробляє програмне забезпечення для віртуальних казино, яке українська фірма продає в Європі та США. Дівчина отримує хорошу зарплатню і щаслива, що час, витрачений на навчання, окупається сторицею.

Як повідомлялося раніше, міністерство освіти має намір збільшувати державне замовлення на підготовку фахівців технічних та інноваційних напрямків, одночасно скорочуючи малоефективні напрями підготовки.

За матеріалами: Deutsche welle

Переглядів: 543 | Додав: sohik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
-
Головна » »
Переглядів: | Додав:
Міні профіль
Гость

Повідомлення:

Група:
Гості
Час:01:24

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Наша адреса

51800

Дніпропетровська обл.

Петриківський район

смт. Петриківка

вул. Шевченка б.3

тел. 2-17-85
Щоденик
Електронні щоденники
 «Для Вас батьки»
Сайти Петриківщини
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Copyright MyCorp © 2024