Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 19:56

Петриківська філія Петриківського опорного закладу освіти І-ІІІ ступенів Петриківської селищної ради


Share |
Твоя мова
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Меню сайту
Дніпропетровщина
Точний час
Храм
 СВЯТО-ПОКРОВСЬКИЙ СОБОР
Цікавинки
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика




Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Cьогодні були на сайті

Гість,

Головна » Архів матеріалів

Автор: sohik |Категорія: | Дата:02.03.2011
Всеукраїнська громадська організація «Український Незалежний Фонд Інноваційного Розвитку» та Мала Академія Наук України оголосила перший Всеукраїнський молодіжний конкурс «Я – творець своєї держави!». Про це ІА «Світ освіт» повідомили організатори конкурсу. Конкурс проводиться серед молоді віком від 15 до 35 років і ставить за мету виявити і залучити талановиту молодь, яка буде активно брати участь у державотворчих процесах сьогодення. До участі у конкурсі запрошуються учні старших класів шкіл, ліцеїв, коледжів, обдарована молодь у системі позашкільної освіти, учні професійно-технічних училищ, студенти вищих навчальних закладів, молоді науковці та аспіранти, менеджери компаній та власники бізнесу, молоді державні службовці та депутати всіх рівнів та члени Всеукраїнських молодіжних громадських організацій. Щоб взяти участь в конкурсі, необхідно написати есе об’ємом до 10 сторінок А4 українською, російською або англійською мовами і надіслати на адресу організаційного комітету: 01034, місто Київ, вул. Рейтарська, 19-б або на електронну пошту з поміткою «Конкурс ЕСЕ + Назва обраної Ва ... Читати далі »
|Переглядів:[525] | Коментарів (0)

Автор: sohik |Категорія: | Дата:02.03.2011
Третій, заключний тур всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2011" пройде з 6 по 15 квітня 2011 року у п’яти містах України У 2010/11 навчальному році Всеукраїнський конкурс "Учитель року" проводиться у п’яти номінаціях: "Початкові класи", "Світова література", "Історія", "Іноземна мова" (німецька), "Образотворче мистецтво". Наразі підбиті підсумки другого, республіканського, етапу конкурсу, який проводився у обласних центрах України, Автономній Республіці Крим, містах Києві та Севастополі. З 6 по 15 квітня буде проведено третій етап конкурсу "Учитель року – 2011". Заключний тур буде розподілений за номінаціями та проводитиметься у п’яти містах України: Івано-Франківську – номінація "Початкові класи", Полтаві – "Світова література", Чернівцях – "Історія", Львові – "Іноземна мова" (німецька) та Кіровограді – "Образотворче мистецтво". Нагадаємо, всеукраїнський конкурс "Учитель року" проводиться на підставі Указу Президента України від 29 червня 1995 року № 489 "Про ... Читати далі »
|Переглядів:[453] | Коментарів (0)

Автор: sohik |Категорія: | Дата:28.02.2011
Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник заявив про можливість відміни оцінювання з предмету "фізична культура" у школі Про це він заявив сьогодні журналістам, повідомляє УНІАН. "Система оцінювання з фізкультури буде відмінена. Це робиться для того, щоб врахувати активність дихання (учня – ред.). Чому раніше були трагедії? Тому що хтось намагається із секундоміром порівнювати, за скільки секунд дитина пробіжить 30 метрів, 60 метрів", - пояснив Д. Табачник. На його думку, це не є завданням шкільного предмету "фізкультура". Міністр також повідомив, що у Кабінеті міністрів розроблений державний стандарт початкової школи, де відводиться більше годин для фізкультури, й оцінювання проводиться, зокрема, з урахуванням присутності дитини на повітрі, у русі, у ходьбі. "Я взагалі проти того, щоб фізкультуру розглядати як чисто навчальне навантаження. Це скоріше відпочинок", - зазначив міністр. За словами Д. Табачника, новий стандарт передбачає, що дітям, як ... Читати далі »
|Переглядів:[633] | Коментарів (0)

Автор: sohik |Категорія: | Дата:28.02.2011
Відсоток шкіл з українською мовою навчання та кількість дітей, які здобувають загальну середню освіту українською мовою, постійно зростає Про це свідчать підсумки аналізу статистичних даних щодо розподілу шкіл за мовами навчання, повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів України. Попри зменшення загального контингенту дітей шкільного віку та викликаного цим закриття навчальних закладів, все більше учнів освоюють шкільну програму українською. Як зазначається у повідомленні уряду, батьки все частіше обирають школи, де діти мають змогу здобути освіту державною мовою. За даними Держкомстату, у 2008/2009 навчальному році українською навчалися 81,1% школярів, а вже у 2010/2011 навчальному році 82,2 % учнів загальноосвітніх навчальних закладів обрали державну мову для здобуття освіти. На сьогодні оволодівають знаннями за допомогою української 3 421,6 тисячі школярів. Зріс й відсоток шкіл з українською мовою навчання. Якщо у 2008/2009 навчальному році навчання здійснювалося українською у 8 ... Читати далі »
|Переглядів:[480] | Коментарів (0)

Автор: sohik |Категорія: | Дата:28.02.2011
Міністерство освіти та науки, молоді і спорту спільно з Міністерством охорони здоров’я розроблять спільний наказ щодо проведення повного медичного обстеження всіх школярів Про це 24 лютого заявив міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник, коментуючи смерть школярки у Полтаві, яка сталася днями. "Обов’язково будемо повертатися уже в цьому році до повного обстеження всіх дітей шкільного віку… Буде спільний наказ Міністерства освіти і Міністерства охорони здоров’я", - сказав він, зауваживши, що для учнів молодших класів вже запроваджено таке обстеження. При цьому Дмитро Табачник зазначив, що школи стикаються з неповною свідомістю батьків у цьому питанні. У той же час міністр зауважив, що найближчим часом буде обов’язково започатковано обстеження школярів перед початком занять. Коментуючи безпосередньо смерть дитини, Д. Табачник сказав: "Цей випадок не показовий, тому що батьки, лікарі знали ступінь тяжкості хвороби. Це не було пов’язано із заняттями – зан ... Читати далі »
|Переглядів:[445] | Коментарів (0)
« 1 2 ... 66 67 68 69 70 ... 85 86 »
Міні профіль
Гость

Повідомлення:

Група:
Гості
Час:19:56

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Наша адреса

51800

Дніпропетровська обл.

Петриківський район

смт. Петриківка

вул. Шевченка б.3

тел. 2-17-85
Щоденик
Електронні щоденники
 «Для Вас батьки»
Сайти Петриківщини
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Copyright MyCorp © 2024