Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 06:41

Петриківська філія Петриківського опорного закладу освіти І-ІІІ ступенів Петриківської селищної ради


Share |
Твоя мова
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Меню сайту
Дніпропетровщина
Точний час
Храм
 СВЯТО-ПОКРОВСЬКИЙ СОБОР
Цікавинки
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 118
Статистика




Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Cьогодні були на сайті

Гість,

Головна » 2018 » Вересень » 11 » Знову вересень ступає на поріг
11:02
Знову вересень ступає на поріг

Швидко літо пролетіло ,

Осені прийшла пора.

Перше вересня настало,

Йде до школи дітвора.

Золота осінь розпочинається для кожного з нас чудовим святом першого дзвоника, який відзначають і діти і дорослі.. Святково прикрашене шкільне подвір`я,усміхнені діти, схвильовані батьки, радісні вчителі. Школа радо приймає всіх своїх гостей і всю шкільну родину. Так розпочався вересневий день в Петриківській філії Петриківського ОЗО I – III ступенів.

Вся шкільна родина привітала своїх нових друзів - першокласників, які несміливо, тримаючись рученятами за руку мами чи тата зайшли на шкільне подвір`я. Свято розпочалось з теплого вітання від завідувача філії Гречанової О.О., яка в своєму виступі привітла всіх з початком нового навчального року, з новими силами для оволодіння знаннями, висловила глибоку подяку та нагородила подяками батьків, учнів 1, 3, 8, класів, які допомогли в ремонті класних кімнат. Серед них : Жадан С. А., Криштопа О.В., Патинка Н. І., Корнева С.М. та ін.

Педагогічний колектив школи поповнився новим педагогом – тендітною дівчиною Миколенко А.В., яка навчалась в цій школі. На свято завітали дорогі гості : секретар селищної ради Омелич Л.В., ПП - Кравець С.В., Омельницький І. С., Отець місцевого храму Олександр, член Ветеранської організації Кралічек Л.І. Секретар селищної ради Омелич Л.В. поздоровила всіх зі святом і передала сердечні вітанні від селищного голови нашої громади Гавриленко О.Г., зачитала вітального листа з найкращими побажаннями всім учням, педагогічному колективу і батькам. Всі гості висловили сердечні вітання шкільній родині, подарували подарунки нашим першокласникам.

 

Лунали привітання наших першокласників, яких радо прийняла шкільна родина. За традицією батьки привітали своїх дітей, подарували їм подарунки і теплі слова. На шкільне подвір`я запросили батьків першокласників, які 40 30, 20 років тому вперше переступили поріг рідної школи, які пригадали свої шкільні роки та побудували піраміду успішного шкільного життя.

Право надати перший дзвінок було надано родині Бражника Володимира, який 30 років тому прийшов до першого класу,а першого вересня 2018 року привів до першого класу доньку Ілону та має випускника школи сина Романа.

Закінчилося свято як завжди традиційно, всі учні і вчителі наступаючи на підкову на порозі, отримали ще і благословення отця Олександра на добре навчання, на хороші успіхи і міцне здоров`я. Школа знову зібрала гамірливу шкільну родину….

Переглядів: 298 | Додав: sohik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
-
Головна » »
Переглядів: | Додав:
Міні профіль
Гость

Повідомлення:

Група:
Гості
Час:06:41

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Наша адреса

51800

Дніпропетровська обл.

Петриківський район

смт. Петриківка

вул. Шевченка б.3

тел. 2-17-85
Щоденик
Електронні щоденники
 «Для Вас батьки»
Сайти Петриківщини
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Copyright MyCorp © 2024